Hjerte gravsten giver et sødt udtryk

Hjerter er forbundet med kærlighed og hvad er mere nærliggende, end at tilkendegive din kærlighed til den afdøde person? Det har du mulighed for med en hjerte gravsten, der er formet som et klassiske hjerte.

De produceres i en lang række størrelser, farver og overflader, så du kan helt sikkert få sammensat en sten, der matcher Jeres behov.

Man kan diskutere om en hjerte gravsten bør benyttes til både kvinder og mænd. Der findes eksempler på at mænd ligeledes har en sten formet som et hjerte. Omend de fleste vil mene, at disse varianter har et sødt og feminint udtryk, som primært egner sig til kvinders gravsteder.

Skulle du have lyst til at benytte dig af en hjerte gravsten, vil du dog have mulighed for at præge dens udtryk, via dit valg af farve, overflade og bogstaver. Alle faktorer der påvirker det samlede udtryk.

Hjertesten er velegnet til kvinders gravsted

At du kan finde gravsten formet som et hjerte, er et godt udtryk for hvor mange muligheder du har som kunde. Et udtryk for at stenene kan produceres i en lang række materialer, former, farver og overflader.

En hjertesten vil have et mere feminint udtryk og derved primært være interessante til kvinders gravsteder.

Selvom hjerter er et udtryk for kærlighed, vil det typisk være kvinder som værdsætter gravsten med denne form. Det vil give gravstedet et sødt og anderledes udtryk på samme tid.

Der er nemlig en mere utraditionel form for gravsten på landets kirkegårde, så det vil være et bemærkelsesværdigt valg.

De er mest udbredte med polerede overflader, da hjerteformen går godt i spænd med den polerede og skinnende overflade. Ru sten vil have et mere råt og rustik udtryk, hvilket ikke matcher kærlighedssymbolet i samme grad.

Sten i sort, hvid og rød

Du har flere farvemuligheder at vælge imellem, når du skal udvælge en hjertesten. De mange stentyper og deres farver betyder, at de kan produceres i en lang række farver.

Du kan ikke vælge fra alle regnbuens farver, men der er mange varianter i sort, hvid, rød og grålige nuancer.

Hvilken farve du bør vælge afhænger af mange faktorer, da stenens farvevalg kun er én del af det samlede udtryk. Dekorationer, bogstavernes farve mm. er ligeledes med til at påvirke det samlede udtryk.

At du har farvemuligheder at vælge imellem, giver dig gode chancer for at få lavet en flot hjerte gravsten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *