Tilmelding til højskoleophold

Overvejer du om du skal tilmelde dig til et højskoleophold? Eller har du allerede taget beslutningen. Så gælder det om at ansøge og få skrevet sig op, inden de sidste pladser bliver taget. Specielt de mest eftertragtede danske højskoler bliver hurtigt fyldt op, så det er ikke stedet hvor man skal tøve.

Det er klart, at en tilmelding til et højskoleophold også vil betyde at man kommitter sig til en væsentlig udgift. Det må ikke glemmes. Det kan nemlig hurtigt koste op imod 50.000 kroner at deltage på et langt højskoleophold og det er ikke penge som alle familier bare har stående på bankbogen.

Så der er mange elementer i det at tilmelde sig selv eller sit barn til opholdet. Der er ingen tvivl om at du bør gøre det i god tid, men det skal på ingen måde være forhastet. I skal være sikre på at have valgt den rette højskole, der matcher dine behov og ønsker som deltager.

Hvad end det er et ophold med masser af musik, gymnastik, sprog eller sport. Valget er helt op til dig selv, men der er selvsagt forskel på landets mange højskoler. Dels i deres program, faciliteter, undervisere og priser. Så inden du tilmelder dig, bør du lige sikre at valget er faldet på den rette udbyder.

Tilmeld dig til højskole i god tid

Denne artikel kan hurtigt komme til at fremstå som om, at vi gerne vil have dig til at tilmelde dig højskoleopholdet asap. Det vil vi ikke, medmindre du allerede har undersøgt og taget beslutningen.

Det er derfor vi nævner de centrale aspekter ovenfor. Dem må du nemlig ikke ignorere.

Når alt dette er sagt, er det bare virkeligheden at de bedste og mest eftertragtede efterskole -og højskolepladser hurtigt bliver optaget. Og hvem gider at nøjes med det næstbedste eller tredje bedste?

Svaret må være ingen og derfor bør du planlægge det hele i god tid. Skal der først skaffes lidt ekstra penge, eller spares op, så få det gjort i god tid.

For pris og kvalitet hænger ikke altid sammen, når du skal finde en højskole. Du kan sagtens tilmelde dig en fantastisk god højskole, uden deres priser behøver at være langt højere end gennemsnittet. Der er nemlig mange andre faktorer der påvirker det enkelte steds pris.

Opsummering

Lad os runde artiklen af med den helt overskyggende pointe:

Tilmeld dig til højskolen i god tid, men gør det kun velovervejet, så du er sikker på at vælge rigtigt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *